prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj temperature spaljivanja i temperature izluživanja na kemijska svojstva efluenata pepela različitih biomasa
No public access
undergraduate thesis
Utjecaj temperature spaljivanja i temperature izluživanja na kemijska svojstva efluenata pepela različitih biomasa

Rizvan, Zrinka
University of Zagreb
Faculty of Graphic Arts

Cite this document

Rizvan, Z. (2013). Utjecaj temperature spaljivanja i temperature izluživanja na kemijska svojstva efluenata pepela različitih biomasa (Undergraduate thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Graphic Arts. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:216:550627

Rizvan, Zrinka. "Utjecaj temperature spaljivanja i temperature izluživanja na kemijska svojstva efluenata pepela različitih biomasa." Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Graphic Arts, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:216:550627

Rizvan, Zrinka. "Utjecaj temperature spaljivanja i temperature izluživanja na kemijska svojstva efluenata pepela različitih biomasa." Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Graphic Arts, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:216:550627

Rizvan, Z. (2013). 'Utjecaj temperature spaljivanja i temperature izluživanja na kemijska svojstva efluenata pepela različitih biomasa', Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Graphic Arts, accessed 15 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:216:550627

Rizvan Z. Utjecaj temperature spaljivanja i temperature izluživanja na kemijska svojstva efluenata pepela različitih biomasa [Undergraduate thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Graphic Arts; 2013 [cited 2024 November 15] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:216:550627

Z. Rizvan, "Utjecaj temperature spaljivanja i temperature izluživanja na kemijska svojstva efluenata pepela različitih biomasa", Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Graphic Arts, Zagreb, 2013. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:216:550627

Please login to the repository to save this object to your list.