Vrkljan, T. (2011). Utjecaj koncentracije razvijača na parametre hrapavosti površina ofsetne tiskovne forme (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Grafički fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:216:856073
Vrkljan, Tomislav. "Utjecaj koncentracije razvijača na parametre hrapavosti površina ofsetne tiskovne forme." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Grafički fakultet, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:216:856073
Vrkljan, Tomislav. "Utjecaj koncentracije razvijača na parametre hrapavosti površina ofsetne tiskovne forme." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Grafički fakultet, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:216:856073
Vrkljan, T. (2011). 'Utjecaj koncentracije razvijača na parametre hrapavosti površina ofsetne tiskovne forme', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Grafički fakultet, citirano: 07.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:216:856073
Vrkljan T. Utjecaj koncentracije razvijača na parametre hrapavosti površina ofsetne tiskovne forme [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Grafički fakultet; 2011 [pristupljeno 07.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:216:856073
T. Vrkljan, "Utjecaj koncentracije razvijača na parametre hrapavosti površina ofsetne tiskovne forme", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Grafički fakultet, Zagreb, 2011. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:216:856073