Bošnjak, L. (2021). Principi oblikovanja knjige kuharskih recepata (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Grafički fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:216:483982
Bošnjak, Lucija. "Principi oblikovanja knjige kuharskih recepata." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Grafički fakultet, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:216:483982
Bošnjak, Lucija. "Principi oblikovanja knjige kuharskih recepata." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Grafički fakultet, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:216:483982
Bošnjak, L. (2021). 'Principi oblikovanja knjige kuharskih recepata', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Grafički fakultet, citirano: 09.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:216:483982
Bošnjak L. Principi oblikovanja knjige kuharskih recepata [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Grafički fakultet; 2021 [pristupljeno 09.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:216:483982
L. Bošnjak, "Principi oblikovanja knjige kuharskih recepata", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Grafički fakultet, Zagreb, 2021. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:216:483982