završni rad
Kriteriji odabira tiskarskih boja za primjenu na prehrambenoj ambalaži

Gamulin, Lucija
Sveučilište u Zagrebu
Grafički fakultet

Citirajte ovaj rad

Gamulin, L. (2015). Kriteriji odabira tiskarskih boja za primjenu na prehrambenoj ambalaži (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Grafički fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:216:543261

Gamulin, Lucija. "Kriteriji odabira tiskarskih boja za primjenu na prehrambenoj ambalaži." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Grafički fakultet, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:216:543261

Gamulin, Lucija. "Kriteriji odabira tiskarskih boja za primjenu na prehrambenoj ambalaži." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Grafički fakultet, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:216:543261

Gamulin, L. (2015). 'Kriteriji odabira tiskarskih boja za primjenu na prehrambenoj ambalaži', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Grafički fakultet, citirano: 06.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:216:543261

Gamulin L. Kriteriji odabira tiskarskih boja za primjenu na prehrambenoj ambalaži [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Grafički fakultet; 2015 [pristupljeno 06.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:216:543261

L. Gamulin, "Kriteriji odabira tiskarskih boja za primjenu na prehrambenoj ambalaži", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Grafički fakultet, Zagreb, 2015. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:216:543261

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.