Assodi, T. (2018). Psihofizikalni utjecaj boje na promidžbu hrane (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Grafički fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:216:930583
Assodi, Tena. "Psihofizikalni utjecaj boje na promidžbu hrane." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Grafički fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:216:930583
Assodi, Tena. "Psihofizikalni utjecaj boje na promidžbu hrane." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Grafički fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:216:930583
Assodi, T. (2018). 'Psihofizikalni utjecaj boje na promidžbu hrane', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Grafički fakultet, citirano: 14.03.2025., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:216:930583
Assodi T. Psihofizikalni utjecaj boje na promidžbu hrane [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Grafički fakultet; 2018 [pristupljeno 14.03.2025.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:216:930583
T. Assodi, "Psihofizikalni utjecaj boje na promidžbu hrane", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Grafički fakultet, Zagreb, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:216:930583