Gamulin, L. (2015). Kriteriji odabira tiskarskih boja za primjenu na prehrambenoj ambalaži (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Grafički fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:216:543261
Gamulin, Lucija. "Kriteriji odabira tiskarskih boja za primjenu na prehrambenoj ambalaži." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Grafički fakultet, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:216:543261
Gamulin, Lucija. "Kriteriji odabira tiskarskih boja za primjenu na prehrambenoj ambalaži." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Grafički fakultet, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:216:543261
Gamulin, L. (2015). 'Kriteriji odabira tiskarskih boja za primjenu na prehrambenoj ambalaži', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Grafički fakultet, citirano: 15.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:216:543261
Gamulin L. Kriteriji odabira tiskarskih boja za primjenu na prehrambenoj ambalaži [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Grafički fakultet; 2015 [pristupljeno 15.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:216:543261
L. Gamulin, "Kriteriji odabira tiskarskih boja za primjenu na prehrambenoj ambalaži", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Grafički fakultet, Zagreb, 2015. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:216:543261