Tanfara, S. (2023). Kemijska stabilnost termokromne boje korištene na etiketama za pivo kao indikatora optimalne temperature konzumacije (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Grafički fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:216:830404
Tanfara, Sara. "Kemijska stabilnost termokromne boje korištene na etiketama za pivo kao indikatora optimalne temperature konzumacije." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Grafički fakultet, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:216:830404
Tanfara, Sara. "Kemijska stabilnost termokromne boje korištene na etiketama za pivo kao indikatora optimalne temperature konzumacije." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Grafički fakultet, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:216:830404
Tanfara, S. (2023). 'Kemijska stabilnost termokromne boje korištene na etiketama za pivo kao indikatora optimalne temperature konzumacije', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Grafički fakultet, citirano: 09.02.2025., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:216:830404
Tanfara S. Kemijska stabilnost termokromne boje korištene na etiketama za pivo kao indikatora optimalne temperature konzumacije [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Grafički fakultet; 2023 [pristupljeno 09.02.2025.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:216:830404
S. Tanfara, "Kemijska stabilnost termokromne boje korištene na etiketama za pivo kao indikatora optimalne temperature konzumacije", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Grafički fakultet, Zagreb, 2023. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:216:830404